V/d Brom: "Alle reden om volop te genieten"

13 februari 2011, 10:04   Bijgewerkt: 13 februari 2011, 11:06

John van den Brom zag ADO Den Haag zaterdag tegen VVV Venlo ‘niet de beste wedstrijd van het seizoen spelen’. Toch sprak de oefenmeester van de verrassende nummer vijf in de Eredivisie na afloop van een ‘topavond’.

“Als je met 3-0 wint, moet je altijd tevreden zijn”, zei Van den Brom bij Eredivisie Live. “Op het spel kan je altijd wel aanmerkingen maken, maar daar is het nu niet het juiste moment voor. De spelers weten zelf ook wel dat ze niet hoogstand hebben gespeeld, maar wel met 3-0 hebben gewonnen. Er is dus alle reden om volop te genieten.”

ADO kwam tegen VVV pas na rust op gang. Jens Toornstra brak na acht minuten in de tweede helft de ban. Dmitriy Bulykin voerde daarna met twee treffers de score op tot 3-0. Volgens Van den Brom had de zege nog groter kunnen zijn. “Als we in de slotfase wat meer oog voor elkaar hadden gehad, kon de score veel hoger worden. Maar al met al ben ik heel tevreden met wat ik heb gezien.”

Dat was het publiek ook. De Haagse fans zongen zelfs ‘we gaan Europa in’. “Het is geweldig dat het publiek dat zingt”, sprak Van den Brom. “We spelen natuurlijk voor de ranglijst, maar ook om de fans te vermaken. Ze hebben weer genoten, mooie goals gezien. We hebben weer een geweldige prestatie neergezet. Een topavond dus.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen