Van Geel definitief aan de slag bij Feyenoord

Ger
24 februari 2011, 13:58   Bijgewerkt: 24 februari 2011, 14:19

De overstap van Martin van Geel naar Feyenoord is beklonken. De oud-speler van de Rotterdamse club stapt aan het einde van deze voetbaljaargang over van Roda JC. Bij de Kuipbewoners zal hij de rol van technisch directeur invullen.

Van Geel (50) wordt bij Feyenoord de opvolger van Leo Beenhakker, die vorige maand op non-actief werd gesteld. De Brabander tekende een meerjarig contract bij Feyenoord, waar hij uitvoering moet geven aan een nieuw vijfjarenplan tot 2016. De Brabander fungeerde eerder als technisch directeur bij Willem II, AZ en Ajax. Bij Roda JC werkte hij achtereenvolgens als directeur voetbalzaken en algemeen directeur.

"Uiteraard ben ik verguld met de overgang naar Feyenoord. Het is een grote club, met veel ambitie en potentie", laat Van Geel weten. "Toch is er een dubbel gevoel. We hebben hard gewerkt aan het terugbrengen van Roda JC Kerkrade naar een stabiele positie in de Eredivisie. Roda JC is een geweldige club met fantastische mensen waar ik heel goed mee heb samen gewerkt."

Het contract van Van Geel loopt bij Roda JC door tot medio 2012. Hij wikkelt die verbintenis zelf in Kerkrade af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen