Villa wil historisch tijdperk ingaan met Barça

3 februari 2011, 18:43

David Villa barst van de ambitie. De spits van FC Barcelona hoopt met het huidige team een plekje in geschiedenisboeken af te dwingen door een succesvolle periode tegemoet te gaan. Alle voorwaarden zijn op dit moment volgens de international van Spanje bij de Spaanse grootmacht aanwezig om tot grootse prestaties te komen.

"Evenals het behouden van de voetbalfilosofie is de trainer erin geslaagd om een groep spelers samen te stellen met een aantal bijzondere kenmerken", ontvouwt Villa zijn wens op FIFA.com. "Gezien alles denk ik dat er aanwezig is wat nodig om een tijdperk te creëren. Ik hoop dat het lukt."

De aanvaller weet ook te vertellen wat de grote kracht van het huidige Barcelona is. "De goede resultaten hebben we te danken aan een combinatie van immense individuele kwaliteit, de juiste voorbereiding en de mate van vertrouwen die er aanwezig is. Bovendien is het mooi om te zien hoe iedereen geniet van de manier waarop we spelen."

De ploeg van oefenmeester Pep Guardiola strijdt nog op alle fronten mee om de prijzen. In de Primera Division gaat Barça momenteel aan de leiding, verder staat de Spaanse club in de finale van de Copa del Rey en is het nog actief in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen