Bowyer rekent op vertrek bij Birmingham City

1 maart 2011, 10:35

Lee Bowyer gaat er vanuit dat hij op zoek moet naar een nieuwe club. Het contract van de middenvelder bij Birmingham City loopt aan het eind van dit seizoen af en hij denkt niet in aanmerking te komen voor een contractverlenging.

"Zoals het er nu voor staat, denk ik dat de club niet verder met me wil", zegt Bowyer tegen de BBC. "Ik kijk daarom al voorzichtig rond naar andere clubs. Wellicht bedenkt Birmingham zich nog, dat kan. Dat is een knoop die de club moet doorhakken. Ik kan daar geen invloed op uitoefenen, behalve door zo goed mogelijk te spelen."

Bowyer (34) denkt nog altijd van waarde te kunnen zijn voor Birmingham. "Als je op een bepaalde leeftijd komt, betwijfelen mensen altijd of je nog de conditie hebt om het hele veld over te gaan. Tegen Arsenal heb ik zondag bewezen dat ik dat nog altijd kan. Bovendien heb ik dit seizoen een paar belangrijke doelpunten gemaakt."

Met Birmingham won Bowyer zondag ten koste van Arsenal de League Cup. In het verleden speelde de éénvoudig international voor Leeds en Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen