Hendriks verbolgen over juichende Van Geel

Koen Freriks
14 maart 2011, 22:11   Bijgewerkt: 14 maart 2011, 23:25

Roda JC neemt het zondag op tegen Feyenoord. Een cruciale ontmoeting in de strijd om de play-offs, maar de grote vraag in Kerkrade is wie algemeen directeur Martin van Geel zal aanmoedigen. 

Van Geel vertrekt in de zomer naar Rotterdam om daar technisch directeur van Feyenoord te worden. Tot die tijd zit hij op twee stoelen, omdat hij zich ook al bemoeit met het beleid bij zijn nieuwe werkgever. Van Geel was zondag aanwezig bij de wedstrijd Feyenoord-NAC Breda en begroette juichend de winnende treffer. Dat was goed voor Feyenoord, maar nadelig voor zijn huidige club. 

"Wij wisten dat Martin naar Feyenoord zou gaan kijken", reageerde RvC-lid Peter Janssen tegen Voetbal International. "En wat ons betreft is dat totaal geen probleem. Ja, hij stond te juichen, maar puur rationeel vind ik dat niet meer dan logisch. Tegelijk snap ik dat supporters er wat meer moeite mee hebben, en het enige wat ik zeg: wij willen niet dat hij het komende zondag ook doet, en ik weet ook zeker dat hij dan vol voor Roda JC is."

Roda's geldschieter Nol Hendriks, die niet goed overweg kan met Van Geel, vindt de actie maar raar. Een vreemde gewaarwording", vindt de suikeroom. "Zeker omdat beide teams zondag tegen elkaar spelen. Ik vind zoiets niet kunnen, maar ik ga er niet over. Peter Janssen is de enige die maatregelen kan treffen en ik zie niet in waarom dat níet zou kunnen. Vanaf volgend seizoen kan Roda JC inderdaad weer een beroep op me doen. Ik ga me niet meer met de dagelijkse gang van zaken bemoeien, maar voor hulp of advies staat mijn deur altijd open. Roda blijft toch mijn club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen