Huntelaar niet bezig met transfer naar Ajax

12 maart 2011, 09:38   Bijgewerkt: 12 maart 2011, 09:46

Klaas-Jan Huntelaar zegt niet bezig te zijn met een eventuele terugkeer naar Ajax. De spits maakt een bijzonder moeizaam seizoen door bij Schalke 04 en wakkerde het vuurtje over een overstap naar Amsterdam donderdag aan door de Europa League-wedstrijd tegen Spartak Moskou bij te wonen. Maar hij wil gewoon bij Schalke blijven, stelt Huntelaar in een korte reactie in De Telegraaf.

Volgens de spits, tussen 2006 en 2008 actief in de ArenA, moet er niets achter zijn bezoek aan Ajax-Spartak gezocht worden. "Gezien de reacties achteraf misschien een ongelukkig gepland bezoek, maar ik wilde spontaan een Ajax-wedstrijdje kijken. Prettig te weten dat ik altijd welkom ben, maar ik ben niet bezig met Ajax."

Ajax-coach Frank de Boer zei dat Huntelaar 'altijd welkom' is en dat hij de komst van de spits als een 'reële optie' ziet. "Huntelaar zou fantastisch bij ons passen. Hij is een reële optie als hij aangeeft dat hij terug wil. Maar zo ver is het nog niet."

Huntelaar verruilde Ajax in december 2008 voor Real Madrid. De Spaanse club verkocht hem na een half jaar alweer aan AC Milan, maar ook daar kon hij geen potten breken. Na één jaar in Italië vertrok de spits naar Gelsenkirchen. Hij begon sterk bij Schalke, maar heeft inmiddels al maandenlang niet meer weten te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen