Magath: "Waarheid speelt zich op het veld af"

10 maart 2011, 07:45

Volgens Duitse media neemt Schalke 04 na dit seizoen afscheid van Felix Magath, maar als het aan de fans van de club uit Gelsenkirchen ligt, blijft de coach gewoon. De aanhangers van die Königsblauen lieten hun steun aan Magath woensdag blijken via spandoeken in het Champions League-duel met Valencia (3-1 winst).

Magath verklaarde niets van een versneld vertrek te weten. "Met mij heeft niemand gesproken. Ik ga ervan uit dat ik mijn contract tot medio 2013 uitdien", zei Magath woensdag na de wedstrijd tegen Valencia. "Het interesseert me niet wat de media beweren. De waarheid speelt zich af op het veld. Na de 0-1 hadden we niets meer te verliezen. We zijn ervoor gegaan en hebben het gered."

Door de 3-1 zege op Valencia bekerde Schalke 04 door naar de laatste acht in het Europese miljoenenbal. Een mooie prestatie, zeker omdat het in de competitie een middenmoter is. De supporters zijn in elk geval op de hand van de coach, die nog tot medio 2013 onder contract staat bij de werkgever van Klaas-Jan Huntelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen