Nijland: "In Libië is het crisis, niet bij ons"

9 maart 2011, 11:49   Bijgewerkt: 9 maart 2011, 11:55

FC Groningen heeft in recordtempo zijn zeker lijkende vierde plaats in de Eredivisie verspeeld. De ploeg pakte uit de laatste vier duels slechts één punt en is hierdoor gezakt naar plek vijf, wat niet genoeg is voor rechtstreeks plaatsing voor de Europa League. Toch maakt men zich in Euroborg nog geen grote zorgen.

"In Libië is het crisis, niet in Euroborg", zegt directeur Hans Nijland tegen Voetbal International. "Ik vind dat je alles altijd in een bepaald perspectief moet blijven zien. Maar dit alles toont ons wel dat een seizoen uit meer dan één helft bestaat én dat we als FC Groningen niet in de positie zijn om tegenstanders te onderschatten."

"Iedereen ging ervan uit dat we ons rechtstreeks zouden plaatsen voor de Europa League, en we zijn allemaal meegegaan in die euforie. Ook ikzelf. Nu likken we de wonden, maar we kunnen nog steeds vierde worden. De achterstand op ADO Den Haag is één punt, en er zijn nog acht wedstrijden te gaan", blijft hij positief.

De komende weken worden vermoedelijk cruciaal voor FC Groningen. De ploeg speelt vrijdag uit tegen FC Utrecht,een week later uit tegen NAC Breda. Op de voorlaatste speeldag staat een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen