Ruiz blijft voorlopig vraagteken bij FC Twente

Ger
13 maart 2011, 18:02

Trainer Michel Preud'homme weet pas in de loop van de komende week of hij Bryan Ruiz tot zijn beschikking heeft tijdens de Europa League-return tegen Zenit Sint Petersburg. De aanvaller van FC Twente, die zondag in het competitieduel met VVV Venlo (2-1) ontbrak, wordt dinsdag aan een test onderworpen.

Ruiz speelt al enige weken niet wegens een spierblessure aan zijn been. Het gaat wel de goede kant op met de Costaricaanse international. Preud'homme: "We gaan goed bekijken hoe hij er voor staat. Dan nemen we een beslissing."

Verder kan de Belgische oefenmeester op zijn reis naar Rusland waarschijnlijk over alle spelers beschikken. Dwight Tiendalli, enige weken langs de kant met knieletsel, viel tegen VVV in. Bart Buysse daarentegen viel geblesseerd aan de knie uit, maar volgens Preud'homme lijkt het letsel in eerste instantie mee te vallen.

FC Twente heeft goede papieren om de kwartfinales van de Europa League te bereiken. De Tukkers wonnen afgelopen donderdag de eerste wedstrijd tegen Zenit in de Enschedese Veste met 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen