Veenstra: "Heerenveen heeft wat tijd nodig"

5 maart 2011, 11:57

Voor Robert Veenstra vallen de sportieve prestaties van SC Heerenveen in zijn eerste seizoen als voorzitter van de club wat tegen. De preses hoopt dat de technische staf de huidige nummer negen van de Eredivisie via de play-offs nog naar Europees voetbal weet te leiden en er zo toch een geslaagd seizoen van zal maken.

"De technische staf moet proberen er met deze groep het maximale uit te halen", maakt Veenstra duidelijk in het Friesch Dagblad. "Het staat heel dicht bij elkaar en er is nog van alles mogelijk. Bovendien spelen we nog tegen concurrenten als FC Utrecht en Roda JC. Ik ben er van overtuigd dat we er straks zeker bij zijn."

Volgens de voorzitter duurt het nog even voordat de club de zaken zowel sportief als financieel weer op orde heeft. "Het is een proces. Eén van de dingen is dat de selectie er al stond en we te maken hadden met lopende contracten die we respecteren. Ideeën zijn er wel. Geef ons de tijd. Dat duurt even, maar er gaan dingen veranderen."

"Financieel gaat het beter. En we hebben een heel nieuw scoutingsteam op poten gezet, waarbij Riemer van der Velde (oud-voorzitter, red.) een belangrijke rol gaat spelen. Sportief gaat het ook wat beter, want we staan hoger dan vorig seizoen. Maar het kan nog veel beter; laten we daar eerlijk over zijn", vult Veenstra aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen