Arsenal niet van plan sterren te verkopen

Koen Freriks
24 april 2011, 12:30

Arsenal heeft twee middenvelders waar aankomende zomer ongetwijfeld flink aan zal worden getrokken. Cesc Fabregas wordt al jaren begeerd door zijn oude club FC Barcelona en Jack Wilshere is één van de grootste talenten van Engeland. Arsenal denkt echter niet aan verkopen.

Trainer Arsene Wenger wil zijn groep bij elkaar houden. "Als je een contract voor vier of vijf jaar tekent, hoor je toegewijd te zijn om voor die periode met de club voor de prijzen te gaan. Er staat in geen enkel contract dat je na een seizoen zonder prijzen kunt vertrekken", doelt Wenger op de kritiek van de media, die denken dat spelers willen vertrekken bij Arsenal, omdat de club al lange tijd geen hoofdprijs heeft gewonnen.

"Niemand vraagt de spelers te wachten. We kunnen direct beginnen met prijzen winnen. Je doet net alsof spelers niet verantwoordelijk zijn voor het winnen van prijzen. Maar dat zijn ze natuurlijk wel, net als ik dat ben en de fans ook", citeert Sky Sports de Franse tacticus, die zich richtte op een journalist.

Als het aan Wenger ligt, houdt hij zijn tandem op het middenveld, Fabregas-Wilshere, intact. "Waarom zouden we Cesc verkopen? We hebben het team om hem gebouwd en we hebben Jack er nu ook bij. We willen daar mee door blijven gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen