Broekhof: "Binnen twee weken was het rond"

20 april 2011, 11:05   Bijgewerkt: 20 april 2011, 11:14

Het gaat snel met de carrière van Leon Broekhof. Een jaar geleden had hij pas drie potjes in de Jupiler League achter zijn naam en dit seizoen in de Eredivisie was hij bij De Graafschap niet altijd zeker van een basisplaats, maar dat was voldoende om Roda JC te overtuigen. De ploeg plukt hem in de zomer transfervrij weg uit Doetinchem. De 22-jarige Broekhof tekende een contract voor twee seizoenen.

"Het is allemaal vrij snel gegaan. Ik hoorde begin maart voor het eerst van de interesse en binnen twee weken was eigenlijk alles rond", zegt Broekhof op de officiële website van zijn nieuwe club. Hij omschrijft zichzelf als een 'degelijke verdediger'. "Ik ben vooral kopsterk en heb een goede trap. Daarnaast kom ik graag mee naar voren, om ook opbouwend en aanvallend mijn steentje bij te dragen. Roda JC speelt net als De Graafschap 4-4-2 en daarin zie ik wel enige herkenningspunten, alleen speelt Roda met meer diepgang vanuit het middenveld."

Broekhof kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. "Dit seizoen wil ik uiteraard goed afmaken bij De Graafschap, om me vanaf dan volledig te richten op Roda JC."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen