Buysse, Janssen terug in basis Twente

22 april 2011, 19:37   Bijgewerkt: 22 april 2011, 19:46

FC Twente treedt in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag aan in het elftal dat al min of meer verwacht werd. Bart Buysse en Theo Janssen keren na een schorsing terug in de ploeg, verder kiest coach Michel Preud'homme voor dezelfde negen spelers als vorig weekend tegen De Graafschap. Toen kwam Twente niet verder dan 1-1.

Janssen vormt in de Hofstad een middenveld met Denny Landzaat en Wout Brama, achterin spelen naast Buysse ook Peter Wisgerhof, Douglas en Dwight Tiendalli. Vergeleken met vorige week zijn Ola John en Thilo Leugers uit het elftal verdwenen.

Ook thuisploeg ADO Den Haag treedt aan met de vertrouwde namen. Gino Coutinho staat ondanks zijn problemen met justitie gewoon onder de lat. Voorin ontbreekt de geschorste Frantisek Kubik, zijn plaats wordt ingenomen door Charlton Vicento. Ook Lex Immers is er nog niet bij. Hij zit de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit. 

De wedstrijd tussen ADO en Twente begint om 20.45 uur. Twente neemt bij winst de koppositie over van PSV, ADO heeft de punten nodig in de strijd om plek vier.

Opstellingen

ADO Den Haag: Coutinho; Kum, Derijck, Leeuwin, Pique; Toornstra, Buijs, Radosavljevic; Verhoek, Bulykin, Vicento

FC Twente: Mihailov; Buysse, Douglas, Wisgerhof, Tiendalli; Landzaat, Brama, Janssen; Ruiz, De Jong, Chadli

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen