Du Chatinier: "Onze opdracht is duidelijk"

29 april 2011, 15:25

FC Utrecht heeft nog altijd alle touwtjes in handen in de strijd om de achtste plaats, maar kan zich geen misstap permitteren. Heracles Almelo en Feyenoord staan slechts één punt achter, waardoor ieder puntverlies dodelijk kan zijn.

Coach Ton du Chatinier is zich daar van bewust. "Ik kan wel allerlei mooie verhalen ophangen, maar de opdracht voor ons is duidelijk: we moeten de komende twee wedstrijden winnen. We hebben een paar keer het geluk gehad dat de concurrenten ook punten verspeelden, maar daar mogen we in deze fase niet meer van uitgaan. Nu komt het er op aan", stelt de oefenmeester op de website van zijn club.

Zondag, uit bij Excelsior, ontbreekt de geschorste Kevin Strootman. Leon de Kogel en Ismo Vorstermans zijn nog geblesseerd, Tommy Oar is een twijfelgeval. Du Chatinier eist een zege in Kralingen. "Excelsior is een goede ploeg met een prima spelopvatting die opbouwt van achteruit en met de linies kort op elkaar speelt. Het voordeel is wel dat het een ploeg is die jou laat voetballen. Een lastige tegenstander, maar als wij van onze eigen kwaliteit uitgaan dan moeten we daar kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen