Du Chatinier: "Zo stevig als Anky van Grunsven"

15 april 2011, 08:38   Bijgewerkt: 15 april 2011, 08:45

Ton du Chatinier maakt zich nog niet al te veel zorgen over zijn baan. Na drie nederlagen op rij is de achtste plek van FC Utrecht flink in het geding gekomen, terwijl eigenaar Frans van Seumeren eerder liet weten dat het halen van Europees voetbal een 'must' is. Veel fans van FC Utrecht zien Du Chatinier bovendien liever nog vandaag dan morgen vertrekken, maar de coach zelf is daar niet mee bezig.

Op de vraag of hij nog stevig in het zadel zit, gooit de coach er in De Telegraaf wat Utrechtse humor uit. "Ik zit even stevig in het zadel als Anky van Grunsven. Die valt ook wel eens van haar paard. Maar serieus: ik vrees niet voor mijn baan, kan niet meer dan mijn stinkende best doen. Als je drie wedstrijden, waarvan twee thuis, niet wint, weet je dat er hier druk op komt. Dan is er maar één remedie: winnen."

Donderdag betraden supporters van Utrecht het trainingsveld om hun ongenoegen te uiten over de recente prestaties. "Daar wordt een enorme ophef over gemaakt alsof het hele veld vol stond. Het was maar een klein groepje, van een man of vijftien. Ik ben er naartoe gelopen en heb gezegd dat ik na afloop wel even bij ze zou komen om te praten. Dat is ook gebeurd. Maar ik loop te lang mee bij FC Utrecht om hiervan in de war te raken", bagatelliseert Du Chatinier dat incident.

Vanavond speelt FC Utrecht de lastige uitwedstrijd tegen SC Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen