Jans laat verdediger Gouweleeuw debuteren

1 april 2011, 12:54   Bijgewerkt: 1 april 2011, 12:59

De basisformatie van SC Heerenveen voor de wedstrijd tegen Excelsior bevat een verrassende naam. Verdediger Jeffrey Gouweleeuw maakt zijn debuut voor de Friese club. Hij vormt zaterdag met routinier Michel Breuer het hart van de defensie.

"Jeffrey ontwikkelt zich goed. Hij mag het laten zien", zegt coach Ron Jans op de website van SC Heerenveen over de 19-jarige verdediger uit het beloftenelftal. Hij vervangt Arnold Kruiswijk, die wegens een schorsing niet beschikbaar is. Igor Djuric kan wel spelen, maar hij moet op de bank plaatsnemen. Jans: "Igor speelt ook goed, maar Jeffrey blinkt uit. Hij traint al een tijdje mee, is mee geweest naar Portugal en ontwikkelt zich goed. Nu is het moment om het ook in het eerste te laten zien."

Op het middenveld keert Filip Djuricic terug in de ploeg. Hij ontbrak twee weken geleden in de selectie na een aanvaring met Jans, maar volgens de coach is dat verleden tijd. "We hebben kort bijgepraat. Filip heeft tegen Bulgarije uitstekend gespeeld en werd zelfs tot man van de wedstrijd uitgeroepen. Filip gaat zaterdag spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen