Looyen wil elke linie De Graafschap versterken

1 april 2011, 11:16

De Graafschap verloor deze week met Jordy Buijs (NAC Breda) en Leon Broekhof (Roda JC Kerkrade) in één klap twee centrale verdedigers. De club zal de transfermarkt opgaan om dat gat op te vullen, laat directeur Leen Looyen weten aan Omroep Gelderland. Hij aast bovendien ook op versterkingen voor andere posities.

"Voor die positie, centraal achterin, moet er nu zeker iemand bij komen. Verder willen we nog een linksbenige middenvelder, een aanvallende middenvelder achter de spits en misschien ook nog een keeper als Boy Waterman weer vertrekt", aldus Looyen. Waterman is momenteel gehuurd van AZ. Looyen hoopt de voormalig jeugdinternational definitief te kunnen overnemen, maar weet niet of dat (financieel) mogelijk is. "We zijn in gesprek met Boy, maar hij zal wel moeten inleveren", stelt hij.

Looyen hield er al enige tijd rekening mee dat Jordy Buijs zou vertrekken, maar de transfer van Leon Broekhof was voor hem een tegenvaller. "Heel vervelend dat Broekhof vertrekt. Ik heb daar best moeite mee. Maar we hebben hem een prima nieuw contract voorgelegd. Hij kiest voor de sportieve en ook financiele verbetering."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen