Mihajlovic: "Duel met Milan is voor mij een derby"

Koen Freriks
10 april 2011, 10:12

Fiorentina-trainer Sinisa Mihajlovic is gebrand op een goed resultaat tegen AC Milan. De Servische oefenmeester was jaren werkzaam als speler en assistent-trainer bij Internazionale, de grote rivaal van Milan. 

"Ik heb geweldige jaren beleefd bij Inter, dus voelt dit voor mij als een derby. Ik moet wel toegeven dat AC Milan het verdient om bovenaan te staan, ook al heeft Inter een betere selectie", zegt hij.

Fiorentina heeft moeite grote wedstrijden te winnen, maar Mihajlovic ziet daar juist een uitdaging in. "Dit is een geweldige mogelijkheid en ik heb er vertrouwen in. We hebben al lange tijd geen grote wedstrijd gewonnen en we kunnen bovendien een stap maken naar Europees voetbal." 

Fiorentina bulkt eigenlijk altijd van talent, zo ook dit jaar. Mihajlovic merkt ook op dat een aantal jonge spelers nog geen over over-mijn-lijk-mentaliteit heeft. De voormalig verdediger nam daarom het initiatief op training. "Zo vermijdt Adem Ljajic vrijwel altijd fysiek contact. Dus ben ik hem bij een partijtje gaan verdedigen en heb ik twee of drie tikjes uitgedeeld om even duidelijk te maken dat je niet dood gaat van duels." 

Fiorentina staat negende in de Serie A en moet eigenlijk winnen om aansluiting te houden met de plekken, die recht geven op Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen