Owen moppert en ruziet met Newcastle-fans

20 april 2011, 14:24   Bijgewerkt: 20 april 2011, 17:12

Niet alleen in Nederland worden spelers soms vijandig ontvangen door fans van hun vorige club. In Engeland kreeg dinsdag ook Michael Owen er mee te maken. Bij terugkomst op St. James' Park werd de spits van Manchester United voortdurend uitgefloten door fans van Newcastle United, de club waarvoor hij jaren speelde.

"Ontvangst van Newcastle-fans was niet goed, wilde daarom graag scoren", schrijft Owen na het 0-0 gelijkspel via Twitter. Als een verrassing kwamen de fluitconcerten niet, geeft hij toe. "Ik had het wel verwacht. Maar als de fans de waarheid zouden kennen over mijn vertrek bij Newcastle, was het wellicht anders geweest."

Zijn tweets leidden direct tot een reacties van Newcastle-fans, die hem verweten weinig gepresteerd te hebben voor de club. "Als ik eerder had geweten hoe jullie over me dachten, was ik al eerder vertrokken", reageerde Owen enigszins verbitterd. Om er aan toe te voegen: "Maar ik ben niet op zoek naar sympathie, hoor. Zo lang ik niet door mijn eigen familie uitgefloten wordt, kan het me allemaal niet schelen."

Owen stond tussen 2005 en 2009 onder contract bij Newcastle United. Na de degradatie naar het Championship stapte hij transfervrij over naar Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen