Robben: "Bayern mist de leider Van Bommel"

Koen Freriks
27 april 2011, 17:57   Bijgewerkt: 27 april 2011, 18:58

Arjen Robben vindt niet dat zijn club Bayern München geen goede keuze heeft gemaakt om Mark van Bommel van de hand te doen. De sterspeler van de Duitsers mist momenteel een leidersfiguur in de groep. 

"Ja, ik mis hem", zegt Robben in TZ. "Ik denk niet dat het een juiste beslissing was om Van Bommel te laten gaan. We hadden met hem meer punten gehaald en hij had ook in de Champions League tegen Internazionale wellicht een grote rol kunnen spelen."

Volgens Robben is vooral de persoonlijkheid van zijn oude teamgenoot, die in de winterstop vertrok naar AC Milan, belangrijk voor een team. "Hij is een leidersfiguur en daarvan zijn er niet veel in onze ploeg. Het gaat niet alleen om zijn voetbalkwaliteiten, want een team kan die nog wel missen."

Aangezien Bayern momenteel niet op een Champions League-plek staat in de competitie, is het zeer goed mogelijk dat de Duitse recordkampioen volgend seizoen niet uitkomt in het miljoenenbal. Robben lijkt dan niet direct weg te hoeven. "Ik voel me zeer op mijn plek hier en misschien blijkf ik hier wel voor de rest van mijn loopbaan. Maar niets is uitgesloten in het leven. Daarom moet je voorzichtig zijn met uitspraken over je toekomst."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen