Robben pakt drie punten voor Bayern München

2 april 2011, 17:32   Bijgewerkt: 2 april 2011, 17:50

Arjen Robben heeft Bayern München drie broodnodige punten bezorgd. Een klein kwartier voor tijd scoorde de sterspeler tegen Borussia Mönchengladbach de enige goal van de wedstrijd. Koploper Borussia Dortmund deed ook goede zaken, door met 4-1 van Hannover te winnen.

Bayern München zet alles op alles om de tweede plaats, die recht geeft op deelname aan de Champions League, te behalen. Robben, die nog geel kreeg voor een schwalbe, schoot ruim tien minuten voor tijd van dichtbij raak na een combinatie met Franck Ribéry. Concurrent Bayer Leverkusen won helaas voor de mannen van Louis van Gaal ook. In de uitwedstrijd tegen FC Kaiserslautern werd het 0-1.

Lucas Barrios was met twee treffers de grote man bij Dortmund dat tegen Hannover eerst op achterstand kwam door Mohammed Abdellaoue. Mario Götze maakte gelijk en ook Kevin Grosskreutz was nog trefzeker.

Dortmund gaat nog altijd ruim aan kop in Duitsland, met zeven punten voorsprong op Bayer Leverkusen. Bayern München volgt op plaats drie, met weer zeven punten minder dan Leverkusen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen