Ten Hag ziet De Graafschap nog als 'serieuze optie'

22 april 2011, 00:01   Bijgewerkt: 22 april 2011, 08:33

Erik ten Hag heeft een eventueel hoofdtrainerschap bij De Graafschap nog niet uit zijn hoofd gezet. Toch lijkt de oud-speler van de Superboeren in de wachtkamer te zitten, aangezien de clubleiding de afgelopen twee dagen met Go Ahead Eagles-trainer Andries Ulderink in gesprek was. De Graafschap is op zoek naar een opvolger voor Darije Kalezic, die na afloop van dit seizoen moet wijken bij de Doetinchemmers.

"We hebben nog contact met elkaar en zijn in gesprek, maar mijn focus ligt nu op PSV en het kampioenschap", zegt de assistent-trainer van PSV tegen Omroep Gelderland. "Het nieuwe seizoen duurt nog lang. Vanaf half mei kunnen we alles goed neerzetten, mochten ze dan nog interesse hebben. Natuurlijk hoop ik dat, want De Graafschap is voor mij zeker een hele serieuze optie. De interesse van mij is er dus nog steeds."

De andere gesprekspartner voor de positie als oefenmeester bij de nummer vijftien van de Eredivisie, Ulderink, gaf eerder al aan snel duidelijkheid te willen van de club uit de Achterhoek. "Als het aan mij ligt, gaat het niet nog het hele weekend duren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen