'Ulderink nadrukkelijk in beeld bij De Graafschap'

21 april 2011, 21:26   Bijgewerkt: 22 april 2011, 02:21

Andries Ulderink is nadrukkelijk in de race om Darije Kalezic op te volgen als trainer bij De Graafschap. Nadat de huidige coach van Go Ahead Eagles woensdag een gesprek had met technisch directeur Leen Looyen van de Superboeren, heeft Ulderink een dag later opnieuw gepraat met de clubleiding van De Graafschap. Dit weet Omroep Gelderland te melden.

Ulderink heeft de club uit de Achterhoek verzocht snel duidelijkheid te geven over zijn toekomst. "Ik zou het prettig vinden als er voor de wedstrijd van ons tegen Dordrecht duidelijkheid is. Wij zijn volop in de race voor de play-offs en daar moet Go Ahead zich op focussen."

De oefenmeester heeft aangegeven graag te willen terugkeren naar zijn oude club, waar hij al ruim vijf jaar verschillende functies bekleedde. "Dat heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Ik wil ook in de eredivisie werken, dat is allemaal helder. Nee, ik zet De Graafschap hiermee niet onder druk. Zo zit ik niet in elkaar. Als het aan mij ligt gaat het gewoon niet nog het hele weekend duren. Het gaat ook om het belang van Go Ahead nu."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen