Wenger: "We moeten blijven knokken"

21 april 2011, 09:11   Bijgewerkt: 21 april 2011, 09:17

Arsenal-manager Arsene Wenger weigert de strijd om de titel op te geven. Door een remise bij Tottenham (3-3) raakte de ploeg woensdag de tweede plaats kwijt aan Chelsea. Beide teams hebben zes punten minder dan koploper Man United.

Met nog slechts vijf duels te gaan lijkt de strijd om het kampioenschap gelopen, maar Wenger blijft er in geloven. "Mijn spelers hebben een uitstekende mentaliteit, ook de komende wedstrijden zullen we blijven vechten. Het kan nog. We zijn vijftien competitieduels ongeslagen, geen enkele andere ploeg kan dat zeggen."

"Chelsea doet nu ook weer mee, maar zij spelen nog tegen Manchester United en Tottenham. We moeten naar onszelf kijken en blijven knokken", zegt hij.

Arsenal gaf woensdag bij Tottenham een 1-3 voorsprong uit handen. "Natuurlijk is dat zonde, maar de 2-3 was een goede goal en de gelijkmaker een penalty. Voor rust speelden we uitstekend, maar in de slotfase vielen we wat terug. Je kan ook niet dezelfde intensiteit blijven opbrengen, zeker niet als het de tweede topwedstrijden binnen een paar dagen tijd is", verwijst Wenger naar de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Liverpool. Ook toen gaf Arsenal de overwinning (1-1) onnodig weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen