Ajax met zelfde elf, Rosales terug bij Twente

15 mei 2011, 13:36   Bijgewerkt: 15 mei 2011, 13:45

Ajax-trainer Frank de Boer houdt voor de allesbeslissende competitiewedstrijd tegen FC Twente vast aan dezelfde spelers als een week geleden, in de bekerfinale tegen dezelfde tegenstander. Links achterin speelt opnieuw Nicolai Boilesen, middenvelder Eyong Enoh moet wederom op de reservebank plaatsnemen.

Demy de Zeeuw, Christian Eriksen en Vurnon Anita vormen het Amsterdamse middenveld, Siem de Jong is bij absentie van Mounir el Hamdaoui de spits. Hij moet vanaf de vleugels steun krijgen van Miralem Sulejmani en Lorenzo Ebecilio.

Bij koploper en regerend kampioen FC Twente keert Roberto Rosales terug in de ploeg. De verdediger miste de bekerfinale wegens een blessure. Door zijn terugkeer verdwijnt Dwight Tiendalli uit de ploeg. Bart Buysse is de rechtsback, Douglas en Peter Wisgerhof vormen als vanouds het hart van de Enschedese defensie.

De topper tussen Ajax en FC Twente begint, net zoals alle wedstrijden in de Eredivisie deze speelronde, om 14.30 uur. Pieter Vink is de leidsman in de ArenA. FC Twente heeft aan een gelijkspel genoeg om de titel te pakken, Ajax moet winnen.

Opstellingen

Ajax: Vermeer; Boilesen, Vertonghen, Alderweireld, Van der Wiel; De Zeeuw, Eriksen, Anita; Sulejmani, S. de Jong, Ebecilio

FC Twente: Mihaylov; Buysse, Wisgerhof, Douglas, Rosales; Landzaat, Brama, Janssen; Chadli, L. de Jong; Ruiz

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen