Ferguson: "Van der Sar twijfelde over zijn besluit"

Koen Freriks
22 mei 2011, 11:26   Bijgewerkt: 22 mei 2011, 11:37

Edwin van der Sar heeft afgelopen week overwogen toch een extra jaar aan zijn loopbaan vast te plakken. De 40-jarige doelman had daarover een gesprek met Manchester United-trainer Sir Alex Ferguson. De recordinternational van Oranje blijft echter bij zijn besluit.

"Edwin had eerder besloten om te stoppen op zijn top, maar opeens ging hij deze week twijfelen", aldus Ferguson op de website van United. "Hij heeft me opgezocht en verteld dat hij misschien van gedachten wilde veranderen."

Van der Sar is dit seizoen één van de absolute uitblinkers bij de Champions League-finalist. Onder meer Wayne Rooney smeekte de Nederlander om langer onder de lat te blijven staan. Ferguson, die zelf al vaak genoeg terugkwam op zijn besluit om te stoppen als trainer, zou dat niet verstandig vinden. "Ik heb tegen Edwin gezegd dat hij snel moest zijn, omdat we middenin de onderhandelingen zitten met een nieuwe keeper. Een paar dagen later kwam hij terug en meldde dat er niets verandert aan zijn situatie. Ik denk dat hij gezien zijn leeftijd daarmee het meest wijze besluit neemt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen