Mancini: "Ben niet benaderd door Juventus"

21 mei 2011, 19:28

Nu de trainer van Juventus, Luigi del Neri, nog maar net de wacht is aangezegd door zijn club, wordt er al druk gespeculeerd over zijn opvolger. Ondanks dat het er alle schijn van heeft dat Antonio Conte (huidige coach van Siena, red.) volgend seizoen de oefenmeester van de Oude Dame zal zijn, lijkt ook Roberto Mancini tot de kanshebbers voor de functie gerekend te worden.

De huidige manager van Manchester City geeft aan nog niet benaderd te zijn door de club uit Turijn. "In alle eerlijkheid heb ik nog geen 'nee' kunnen zeggen tegen Juve, omdat ze zich nog niet bij mij gemeld hebben", laat de Italiaanse coach weten aan Studio Sport XXL. Mancini is ook niet van plan om 'ja' te zeggen, mocht Juventus hem polsen. "Ik wil bij City blijven om aan een groep te kunnen bouwen. Het zou dom zijn om ergens anders opnieuw te beginnen."

De Italiaan steekt zijn collega Carlo Ancelotti om diezelfde reden een hart onder de riem. "Abramovich (eigenaar Chelsea, red.) zou een fout begaan als hij Ancelotti op straat zet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen