McClaren heeft geen trek in West Ham

16 mei 2011, 22:50   Bijgewerkt: 16 mei 2011, 23:07

Waar deze site eerder op maandagavond al meldde dat West Ham United in Steve McClaren de ideale opvolger zou zien van de ontslagen Avram Grant, heeft de oud-trainer van FC Twente nu laten weten geen interesse te hebben om aan de slag te gaan bij The Hammers. Grant werd afgelopen zondag de laan uitgestuurd, nadat na het 3-2 verlies tegen Wigan Athletic duidelijk was geworden dat de hekkensluiter in de Premier League niet meer kon ontkomen aan degradatie.

McClaren heeft kenbaar gemaakt dat West Ham niet bij hem hoeft aan te kloppen in de zoektocht naar een nieuwe coach. "Het vleit me om gelinkt te worden aan een grote club als West Ham, een club met een rijke historie", vertelt de voormalig bondscoach van Engeland aan Skysports. "De club heeft ook een geweldige achterban. Echter, op dit moment heb ik geen interesse in de functie. Ik wens iedereen bij West Ham veel succes in de toekomst."

De Engelse oefenmeester werd in het afgelopen seizoen bij zijn Duitse club VfL Wolfsburg de laan uit gestuurd vanwege de teleurstellende resultaten. Vorige week nog liet de Engelse coach in De Telegraaf doorschemeren graag weer in de Eredivisie aan de slag te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen