Neuer na verlies: "Niet onze beste dag"

5 mei 2011, 00:53   Bijgewerkt: 5 mei 2011, 00:58

Schalke 04 werd woensdagavond door Manchester United uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League. Op Old Trafford waren The Red Devils met 4-1 te sterk voor de Duitsers, die het eerste duel ook al hadden verloren (2-0).

"Het was wederom niet onze beste dag", zei doelman Manuel Neuer  van Schalke tegen SKY. De 25-jarige Duitser, die zelf opzichtig in de fout ging bij de tweede goal van United, realiseert zich dat zijn team in beide confrontaties weinig te vertellen had. "Net als in de heenwedstrijd waren we kansloos. Dat komt hard aan. We moesten in topvorm zijn om United te verslaan en de Champions League-finale te halen."

"We zijn daar helaas niet in geslaagd. We hoeven trouwens niet over een B-team te spreken van United. Er stonden spelers in die voor elke Bundesliga-club in aanmerking komen voor een plaats bij de eerste elf", gaat Neuer verder.

Volgens de Duitser is het zaak om niet te lang stil te staan bij het verlies tegen de Engelse grootmacht. "We hebben een goed Europees seizoen gespeeld met een als eindstop de halve finale. We kunnen hier trots op zijn. Maar de wedstrijden tegen Manchester United moeten we heel snel vergeten. We moeten ons zelfvertrouwen herpakken richting de bekerfinale tegen Duisburg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen