'Ronaldo was meer op zijn plek in Manchester'

21 mei 2011, 11:54

Volgens René Meulensteen was Cristiano Ronaldo meer op zijn plek bij Manchester United dan bij Real Madrid. De Nederlandse assistent van Alex Ferguson denkt dat in Manchester vooral veel stabiliteit is, in tegenstelling tot Madrid.

“Met Cristiano heb ik goed gewerkt”, vertelde hij aan De Telegraaf over de speler, waar volgens geruchten door Manchester City 180 miljoen op geboden zou zijn. “Met hem was ik heel veel op het persoonlijke vlak bezig. Hij is een jongen die, sinds hij naar Madrid is gegaan, door de omgeving een andere houding heeft aangenomen. Dat is niet in zijn voordeel. Ja, hij was bij Ferguson en mij op zijn plek. Hier, bij United, is stabiliteit en continuïteit."

"Bij Real is dat toch anders. Hier heb je jongens als Van der Sar, Scholes en Giggs rondlopen. Die hebben alles meegemaakt. Dat zijn de meest fantastische profs met wie ik heb gewerkt. Ik zeg altijd: die hebben het totaalpakket. Professionals in de pure zin van het woord. Spelers van wereldklasse. Maar bovenal fantastische mensen. Die hadden ook invloed op jongens als Cristiano”, aldus van Meulensteen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen