Spurs negeert Chelsea-droom Modric

Koen Freriks
18 juni 2011, 13:00   Bijgewerkt: 18 juni 2011, 13:11

Luka Modric kan een overstap naar Chelsea uit zijn hoofd zetten. De 25-jarige middenvelder gaf vandaag aan deze zomer Tottenham Hotspur te willen verlaten, maar zijn werkgever denkt daar heel anders over. In een officieel statement op de website laat Spurs weten dat geen enkele sleutelspeler mag vertrekken.

“Ik wil het duidelijk hebben dat géén van onze sleutelspelers komende zomer verkocht worden”, aldus voorzitter Daniel Levy in het persbericht. "Wij gaan geen onderhandelingen starten over een eventuele transfer van Luka."

Volgens de steenrijke president wil Tottenham verder bouwen aan een topteam. "We hebben ons standpunt duidelijk doorgegeven aan Chelsea. Zij hebben echter besloten mijn mededeling te negeren en het bod openbaar te maken. Maar om alle twijfel weg te nemen, herhaal ik bij deze dat we met geen enkele club zullen praten over een transfer."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen