Twente-doelwit Guidetti kan bijtekenen bij City

Koen Freriks
18 juni 2011, 14:47   Bijgewerkt: 18 juni 2011, 14:53

Het is ineens onzeker geworden of FC Twente John Guidetti deze zomer kan begroeten. De Tukkers hebben volgens voorzitter Joop Munsterman een akkoord bereikt met de 19-jarige aanvaller, maar zijn club Manchester City heeft hem ook ineens een aanbieding gedaan. Dat meldt het Manchester Evening News.

“Twente en Guidetti zijn rond, hij komt gewoon", meldde Munsterman. Het mondelinge akkoord moet echter nog wel worden uitgewerkt in een officieel contract. Tot die tijd is het onzeker of Twente zich inderdaad gaat versterken met de transfervrije Guidetti. Het grote talent uit Zweden kan dus bijtekenen in Manchester, maar Juventus schijnt belangstelling te hebben.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen