VVV twee seizoenen in zee met trainer De Boeck

Ger
15 juni 2011, 09:38   Bijgewerkt: 15 juni 2011, 10:15

VVV Venlo gaat het nieuwe seizoen definitief in met Glen de Boeck. De Belgische trainer werd woensdagochtend bij de Limburgse club gepresenteerd. Beide partijen hebben elkaar gevonden in een verbintenis voor twee seizoenen.

"Met Glen de Boeck halen we een frisse wind binnen de club die met een eigen visie en goed verhaal de club naar een hoger niveau kan tillen", stelt Mario Captein, directeur voetbalzaken van VVV. "De Boeck heeft zelf langdurig in de top gevoetbald en heeft ruime nationale en internationale ervaring, als speler en als trainer. Hij is in staat om jong talent beter te maken en een winnaarmentaliteit over te brengen op de spelersgroep."

VVV had de oud-international van de Rode Duivels in januari al willen strikken, als opvolger van Jan van Dijk. De 39-jarige De Boeck wilde echter niet tussentijds instappen, waarop Wil Boessen werd aangesteld als interim-trainer. Enkele maanden later gaat de voormalig verdediger alsnog aan de slag in de Eredivisie.

"Vanaf het eerste moment heb ik een goed gevoel gehad bij VVV Venlo. De club straalt vertrouwen naar mij uit en ik heb het gevoel dat we goed bij elkaar passen", zegt De Boeck op de website van zijn nieuwe werkgever. "VVV is een club die jong talent beter wil maken om vervolgens door te laten groeien naar een hoger niveau."

"Ikzelf ben een winnaar. Ik zal altijd willen winnen. In VVV zie ik een club die wil groeien en met een duidelijke visie een vaste speler in de Eredivisie wil zijn. Het aankomende jaar gaan we bij VVV de resultaten van het afgelopen jaar verbeteren. Ik ga voor winst, op alle vlakken. Ik zie in deze samenwerking een mooie toekomst voor mijzelf en VVV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen