Anderlecht-coach Jacobs 'nog niet in paniek'

6 juli 2011, 13:13   Bijgewerkt: 6 juli 2011, 13:18

Anderlecht kent een moeizame voorbereiding op het nieuwe competitieseizoen. De Belgische topclub ging dinsdag in Tegelen onderuit tegen de Roemeense kampioen Otelul Gelati: 0-1. Trainer Ariël Jacobs van Anderlecht maakt zich vooralsnog geen zorgen.

"Een goede voorbereiding is moeilijk, als er een hele ploeg in de tribune zit. Er zijn veel jongens die blessuregevoelig zijn. De fysieke weerbaarheid wordt een aandachtspunt dit seizoen", geeft Jacobs in Het Nieuwsblad een verklaring voor de povere voorbereiding. "We hebben hier veel individueel moeten trainen. Het zal puzzelen worden, maar ik raak nog niet in paniek. De voorbereiding is nog lang."

De oefenmeester deelt een sneer uit aan Jonathan Legear, die zou willen vertrekken bij Anderlecht, en Matias Suarez, die pleit voor verzorgder voetbal. "Ik hoor dat Suarez zegt dat ik te veel met lange ballen wil spelen. Hier in Nederland werken we aan de opbouw van achteren en aan de korte combinaties. Legear? Die heb ik hier nog niet vaak op het trainingsveld gezien."

"Ik weet niet of ik met Mathias en Jonathan ga praten. Als je dat te vaak doet, gaat iedereen klagen. Ik maak me niet druk. Ze moeten zich bewijzen op het veld", zegt Jacob tot besluit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen