PSV wil Reis behouden, El Hamdaoui niet in beeld

7 juli 2011, 21:24   Bijgewerkt: 7 juli 2011, 22:41

Jonathan Reis houdt de gemoederen bezig bij de leiding van PSV. Het is nog onduidelijk of de Braziliaanse spits na zijn zware blessure weer in actie zal komen voor de Eindhovenaren. Technisch directeur Marcel Brands zegt dat de club er in elk geval alles aan zal doen om de talentvolle aanvaller te behouden.

"Jonathan zit nog pril in zijn herstel en dat duurt nog een hele tijd. We zullen er alles aan doen om hem te behouden, maar het duurt helaas nog een tijd voordat hij weer fit is", luidt de onduidelijke reactie van Brands tegenover Eredivisie Live. Volgens de zaakwaarnemer van Reis heeft PSV een optie niet gelicht en is de aanvaller daardoor transfervrij. Brands ging daar niet op in.

PSV zoekt verder naar een nieuwe aanvalsleider, omdat Reis nog minimaal een half jaar buiten spel staat. De naam van Mounir el Hamdaoui, die mag vertrekken bij Ajax, viel in de media, maar volgens Brands is er geen contact geweest. "Ik weet dat de link snel gelegd wordt, maar wij hebben ons niet bij de speler of de club gemeld."

Brands geeft wel toe dat het moeilijk zal worden een geschikte opvolger te vinden voor de vertrokken Marcus Berg. "Het is lastig om momenteel een spits te vinden. Daarnaast moeten we heel voorzichtig zijn binnen de begroting", besluit Brands, die al in totaal achttien miljoen euro uitgaf aan Kevin Strootman, Dries Mertens en Georginio Wijnaldum

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen