Vader Messi: "Mijn zoon voelt zich erg slecht"

9 juli 2011, 10:34   Bijgewerkt: 9 juli 2011, 11:16

Met de matige prestaties van Argentinië in de Copa America neemt ook de druk op de schouders van Lionel Messi toe. De sterspeler van FC Barcelona wordt verweten alleen te schitteren in het shirt van de Catalanen. De vader van Messi laat weten dat alle kritiek zijn zoon, die zelfs uitgefloten werd door de eigen aanhang in het duel tegen Colombia, niet in de koude kleren is gaan zitten.

"Lionel voelt zich heel erg slecht", laat Messi senior zich in diverse Argentijnse media ontvallen. "Hij is voor het eerst in zijn leven uitgefloten na een wedstrijd. Dit is bijzonder hard. De druk die op zijn schouders rust is ondraaglijk."

Aanvoerder Javier Mascherano steekt zijn teamgenoot ook een hart onder de riem. "Lionel staat niet alleen, we zijn allemaal gefrustreerd", laat de middenvelder weten. "Dit betekent niet dat we slecht spelen door de fout van Messi. Het is de fout van het team."

De Argentijnen wachten nog altijd op de eerste overwinning in de Copa America in eigen land. Nadat het eerste groepsduel tegen Bolivia werd gelijkgespeeld (1-1), bleven de Argentijnen in hun tweede wedstrijd in groep A ook steken op een remise tegen Colombia: 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen