"Feyenoord mooie club, maar hoop dat ze verliezen"

19 augustus 2011, 15:56   Bijgewerkt: 19 augustus 2011, 16:02

Voor Peter Bosz zijn ontmoetingen met Feyenoord altijd bijzonder. De huidige coach van Heracles Almelo stond als speler en technisch directeur op de loonlijst in Rotterdam-Zuid en draagt de club nog een warm hart toe, zegt hij.

"Ik vind Feyenoord een mooie club en ik volg ze natuurlijk ook, maar ik hoop dat Feyenoord zondag verliest", aldus Bosz. De Rotterdammers begonnen het seizoen met twee overwinningen, op Excelsior (0-2) en Roda (3-0). "Feyenoord is goed gestart, voor die ploeg is het heerlijk om zo te beginnen. Het gaat natuurlijk ook om de manier waarop, de eerste helft tegen Excelsior was overtuigend en tegen Roda JC vond ik ze goed spelen. Dat dwong Feyenoord zelf af door vooruit te verdedigen."

"Het is daarnaast duidelijk dat ze spelers met veel individuele kwaliteiten hebben. Die hebben wij ook. We zullen volgens hetzelfde recept spelen als altijd, dat ging tegen NAC Breda alweer een stuk beter dan tegen RKC Waalwijk. Hopelijk kunnen we die lijn zondag doortrekken", aldus de coach op de officiële website van zijn club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen