Kamp-Hazard reageert gepikeerd op Leekens

9 augustus 2011, 09:02

Eden Hazard blijft na zijn schorsing beschikbaar voor de nationale ploeg van België, maar de spelmaker weigert door het stof te gaan. In een open brief, gepubliceerd in La Dernière Heure, uit hij zelfs kritiek op bondscoach Georges Leekens.

Leekens schorste de vedette van Lille onlangs voor drie duels omdat hij bij een vorige interland na een wissel boos het stadion verliet en nog tijdens de wedstrijd een hamburger stond te eten. Hazard accepteert dat. "Eden maakte een fout door meteen na zijn wissel niet in de kleedkamer te blijven. Maar na de wedstrijd schudde hij de staf en zijn ploegmaats de hand. Hadden een boete of excuses bij de groep niet volstaan?", vraagt het management van de spelmaker zich af in de open brief.

Het kamp-Hazard is niet blij met de manier waarop bondscoach Leekens hem daarna, in hun ogen, openlijk door het slijk gehaald heeft. "De bondscoach wil respect voor de regels, maar welke goede huisvader berispt één van de zijnen in het openbaar en telkens opnieuw. Dat moet stoppen om ons welzijn én dat van de Rode Duivels te vrijwaren." Stoppen als international zal de 20-jarige spelmaker voorlopig niet, zegt hij. "Eden houdt veel te veel van zijn land om alles zomaar op te geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen