Karelse niet blij met scheidsrechter Sanders

Ger
14 augustus 2011, 15:30   Bijgewerkt: 14 augustus 2011, 15:41

NAC Breda verloor zondag op bezoek bij Heracles Almelo (2-1). Trainer John Karelse van de Brabantse equipe houdt een slecht gevoel over aan de tweede 45 minuten in het Polman stadion.

"Ik heb twee verschillende helften gezien. In de eerste speelden we redelijk, qua druk zetten vooral, waardoor zij vaak de lange bal moesten spelen. We gingen met een goed gevoel de rust in omdat we toen ook op voorsprong stonden door een kopbal van Amoah", zegt Karelse op de website van NAC.

"In de rust heb ik er nog op gehamerd dat we goed vooruit moesten blijven lopen. We deden het echter niet, want in plaats daarvan begonnen we terug te lopen, waardoor we Heracles in de kaart speelden. De gelijkmaker viel uit een heel gemakkelijk gegeven strafschop. Het deed de wedstrijd kantelen."

"Daarna hervond Heracles zich namelijk en liet zien goed te kunnen voetballen. Al bij al is deze nederlaag een beetje aan onszelf te danken, maar toch ook aan de beslissing van de scheidsrechter (Jeroen Sanders, red.), want hij beïnvloedde met de strafschop toch het wedstrijdverloop", baalt de coach.

De leidsman gaf Heracles twintig minuten na rust een strafschop nadat Jordy Buijs invaller Glynor Plet licht toucheerde. "Ik heb het op televisie een aantal malen teruggezien, maar het was beslist geen strafschop", aldus Karelse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen