Maaskant: "Op de counter spelen in return"

18 augustus 2011, 08:00

“Ik ben erg trots op mijn ploeg.” Robert Maaskant was woensdagavond een trots man, nadat zijn Wisla Krakow in eigen huis met 1-0 had gewonnen van APOEL Nicosia. Daardoor staat de kampioen van Polen met één been in de groepsfase van de Champions League.

Na een 0-0 ruststand gaf Maaskant zijn spelers in de break de nodige opdrachten. “Ik vertelde hen dat ik, hoewel we in het tweede deel van de eerste helft erg goed speelden, nog niet helemaal tevreden was”, zegt Maaskant op de website van Wisla Krakow. “Omdat APOEL Nicosia vaak trefzeker is in het tweede bedrijf, moesten we de wedstrijd controleren. Anderzijds hadden we ook een doelpunt nodig.”

Wisla slaagde voor beide opdrachten. Patryk Malecki kapte met nog twintig minuten te spelen naar binnen en schoot hard raak (1-0). In het restant trok Wisla de winst over de streep. “Het mooiste moment van de avond was toen ik de kleedkamer inliep”, vervolgt Maaskant. “Daar heerste grootse vreugde, en ook het gevoel dat de stap naar het hoofdtoernooi bijna gezet is.”

Volgende week reizen Maaskant en Wisla dus met een 1-0 voorsprong naar Cyprus voor de return. “Hoewel ik toch nog niet helemaal content ben met het vertoonde spel, kunnen we in de return wel ons geliefde spel spelen, op de counter.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen