Hargreaves: "Overstap naar Man City past perfect"

2 september 2011, 08:40   Bijgewerkt: 2 september 2011, 08:48

Het viel een beetje in het niet bij alle andere transfers op deadlineday 31 augustus, maar ook Owen Hargreaves heeft een nieuwe club gevonden. En niet zo'n kleintje ook, want de Engelse man van glas tekende voor één seizoen bij Manchester City.

Hargreaves is afkomstig van stadgenoot United, waar hij de afgelopen jaren door blessures amper in actie kwam. Zijn contract op Old Trafford werd deze zomer ontbonden. Hargreaves is blij dat hij, door zijn overstap naar City, in Manchester kan blijven. "Ik woon hier al vier jaar. Wat dat betreft past deze transfer perfect. We hebben bij City een fantastische groep spelers, ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen."

Na zijn aanhoudende blessureleed is Hargreaves momenteel topfit, al geeft hij toe dat wedstrijdfitheid iets anders is. "Het is belangrijk om weer ritme op te doen in wedstrijden, in plaats van in de sportschool. Maar er staan dit seizoen ontzettend veel wedstrijden op het programma voor ons. Ik kom vanzelf aan spelen toe", denkt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen