Wenger: "Zes keer scoren en alsnog verliezen"

Ger
17 september 2011, 17:53   Bijgewerkt: 17 september 2011, 19:23

Arsenal dreigt een zeer teleurstellend seizoen tegemoet te gaan. De Londenaren verloren zaterdag al hun derde competitieduel van het seizoen. Mede door twee eigen doelpunten ging de equipe van aanvoerder Robin van Persie bij Blackburn Rovers met 4-3 onderuit.

"Het is verschrikkelijk. Het is simpelweg niet goed genoeg. We scoren zes keer en verliezen alsnog", doelt Arsenal-manager Arsene Wenger op de manier waarop Everton enkele goals cadeau werden gedaan. "Uiteraard zit er veel frustratie binnen de ploeg, want we incasseren veel te veel doelpunten. Je kan niet op bezoek gaan bij Blackburn Rovers en vier tegengoals slikken. Ik hoop dat we ons snel gaan verbeteren, want we hebben dringend een goed resultaat nodig."

Door de nieuwe nederlaag beseft de Fransman dat de discussie over zijn positie alleen maar zal toenemen. "Speculaties horen erbij, wat kan ik daar aan doen? Ik kan me slechts richten op mijn sterke punten en alles voor de club geven. Ik heb geen invloed op de speculaties van de buitenwacht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen