Fernandez debuteert onder de lat bij Utrecht

21 oktober 2011, 15:20   Bijgewerkt: 21 oktober 2011, 15:27

Junior Fernandez zal komende zaterdag onder de lat debuteren bij FC Utrecht tegen SC Heerenveen. De Paraguayaanse keeper, die deze zomer werd aangetrokken door de Domstedelingen, is hersteld van zijn knieblessure en wordt door trainer Jan Wouters een plekje in de basis gegund. Dit meldt de eredivisieclub vrijdag op de eigen website.

Rob van Dijk verdedigde bij afwezigheid van Fernandez het doel van Utrecht. Inmiddels in de Paraguyaan volledig hersteld van zijn kwetsuur en maakte hij begin deze week de negentig minuten vol bij Jong FC Utrecht tegen Jong FC Twente. "Hij maakte absoluut een goede indruk”, aldus Wouters.

“Hij is fit en was gehaald als eerste keeper", geeft de trainer aan waarom Fernandez de voorkeur geniet boven Van Dijk. Wouters kan tegen de Friezen geen beroep doen op Mark van der Maarel, Jan Wuytens, Alexander Gerndt, Jacob Lensky en de (voor één duel) geschorste Marcus Nilsson. Van der Maarel brak maandag bij de beloften zijn neus gebroken en is donderdag geopereerd. De verdediger kan de komende week wel gewoon meetrainen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen