Feyenoord mist Guidetti, Lamprou onder de lat

Ger
26 oktober 2011, 13:15   Bijgewerkt: 26 oktober 2011, 13:25

John Guidetti ontbreekt donderdagavond in het bekerduel met Go Ahead Eagles. De huurling van Manchester City is nog niet wedstrijdfit nadat hij een paar dagen ziek is geweest.

Guidetti begon afgelopen zondag in de Klassieker tegen Ajax (1-1) al op de bank omdat hij niet helemaal fit was. Maandag en dinsdag ontbrak de aanvaller op de training wegens ziekte. Hoewel Guidetti woensdag weer deels met de groep meetrainde, ontbreekt hij niettemin in de wedstrijdselectie. Anass Achahbar sluit in zijn plaats aan.

Trainer Ronald Koeman doet in Deventer in ieder geval een beroep op Kostas Lamprou. De Griek keepte ook al in de vorige bekerwedstrijd tegen AGOVV. "Het is niet zo dat hij überhaupt alle bekerrondes voor ons zal keepen, maar hij verdient het om opnieuw onder de lat te staan", zegt de oefenmeester op de website van de Kuipbewoners.

"Kostas is een zeer positieve jongen, die zelfs als hij op de bank zit heel veel beleving laat zien. Maar zondag tegen FC Groningen keept Erwin Mulder gewoon weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen