Gall: "We klappen er vol op tegen Feyenoord"

Ger
27 oktober 2011, 12:07

Go Ahead Eagles verloor afgelopen zondag in de Jupiler League met ruime cijfers bij Sparta (4-1). Trainer Joop Gall hoopt dat zijn ploeg zich donderdag in het bekerduel met Feyenoord van een andere kant laat zien.

"Een uitverkocht huis, live op televisie, veel mediabelangstelling al ver voor de wedstrijd. Oude tijden herleven op de Adelaarshorst. Wat wil je nog meer", laat Gall weten op de website van de eerstedivisionist. "Met elkaar gaan wij daar ontzettend van genieten. En natuurlijk staat Feyenoord er op het ogenblik goed op. Het is knap wat daar gebeurd en ik vind dat ook gewoon mooi. Een prachtige club als Feyenoord hoort in top van het vaderlandse voetbal mee te draaien."

De oefenmeester hoopt dat zijn werkgever weer kan verrassen in het bekertoernooi. "Go Ahead heeft zich de laatste jaren een echte cupfighter getoond. Heracles en NAC weten daar over mee te praten. En laat duidelijk zijn dat wij er vol op klappen. Deze wedstrijd biedt ons een geweldige kans om al het chagrijn in een klap van ons af te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen