Jans: "Niet iedereen wint hier met 4-1"

23 oktober 2011, 10:43

Na een reeks van drie remises boekte SC Heerenveen zaterdag weer eens een overwinning. De Friezen wonnen in De Galgenwaard met liefst 4-1 bij FC Utrecht. Coach Ron Jans is erg tevreden over die prestatie.

“We hebben de afgelopen weken punten laten liggen, dan moet je dat ergens rechtzetten. Als je dat dan bij Utrecht kunt doen, is dat prachtig”, zegt Jans op de website van SC Heerenveen. De Friezen zijn nu al zeven duels op rij ongeslagen. “Dat is een mooie serie, maar de drie punten zijn belangrijker. Dit is een zege die telt, niet iedereen wint hier met 4-1.”

Op het veld waren de verschillen eigenlijk kleiner, maar een gelukkige goal van Sven Kums hielp Heerenveen in het zadel. “Dat was een lullige goal”, aldus Jans met gevoel voor humor. “Maar erg belangrijk. Je zag dat Utrecht kwetsbaar was. Na rust hebben we het goed uitgebouwd. Als we ruimte krijgen zijn we levensgevaarlijk. In uitwedstrijden doen we het goed. Alleen bij Ajax hebben we verloren, dat is bij Heerenveen wel eens anders geweest. Nu moeten we het ook thuis laten zien en bewijzen dat we het spel kunnen maken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen