Juve herovert macht en drukt Inter dieper in put

29 oktober 2011, 22:36   Bijgewerkt: 29 oktober 2011, 23:18

Juventus heeft de macht in de Serie A heroverd van AC Milan, dat eerder op de avond met 3-2 won bij AS Roma. De Oude Dame boekte zaterdag in de topper bij Internazionale een 2-1 zege. Voor Inter worden de problemen zodoende opnieuw groter; het blijft in de degradatiezone bivakkeren.

Internazionale had in de openingsfase het betere van het spel, maar Mirko Vucinic bracht Juventus in de twaalfde minuut op voorsprong. Alessandro Matri was daarna tot twee keer toe dichtbij de 0-2; het doelpunt viel evenwel aan de andere kant. Na een half uur gaf Wesley Sneijder voor en tikte Maicon hard binnen (1-1).

Inter drukte meteen door, maar het zat niet mee in de afwerking; Giampaolo Pazzini raakte kort na de gelijkmaker de lat. Dat was een dure misser, want na ruim een half uur legde Claudio Marchisio na een 1-2’tje met Matri de eindscore vast op 1-2.

Direct na rust mocht Luc Castaignos invallen bij Inter, maar de jonge Nederlandse aanvaller kon een nieuwe teleurstelling van zijn club niet voorkomen. Juventus hield de boel achterin goed gesloten, waardoor de tweede 45 minuten lang niet zo boeiend waren als de eerste. Sneijder werd in de slotfase naar de kant gehaald, bij Juventus bleef Eljero Elia opnieuw de hele wedstrijd op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen