Lammers: "Scherper omgaan met onze kansen"

23 oktober 2011, 11:15

Trainer John Lammers vond dat Excelsior zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo helemaal niet slecht speelde. Toch stond de hekkensluiter na afloop opnieuw met lege handen: 0-2.

“We hebben goede uitbraken gehad, maar de eindpass kon beter. Achterin stond het goed en we hebben weinig weggegeven”, aldus Lammers tegen de NOS. Toch kwam Heracles vlak voor rust op 0-1. “Dat doelpunt was belangrijk, want daardoor waren we de kluts kwijt en kreeg Heracles meer kansen en zochten wij naar de organisatie. In de rust hebben we dat rechtgezet en dat ging aardig. Maar we moeten wat scherper omgaan met onze mogelijkheden.”

Van teleurstelling is geen sprake bij Lammers. “Nee, die jongens hebben alles gegeven voor de punten. En dat is toch de minimale verwachting”, stelt de tacticus. “Alleen hebben we niet gekregen wat we misschien verdienden. In de kleedkamer heb ik dan ook gezegd: ‘koppies omhoog jongens, jullie hebben een goede wedstrijd gespeeld alleen het resultaat is niet goed’. We moeten zeker strijdbaar blijven, alleen moet het een keer goed vallen voor ons.”

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen