Ranieri tevreden ondanks verlies in topper

Koen Freriks
30 oktober 2011, 11:19   Bijgewerkt: 30 oktober 2011, 11:31

Internazionale hunkerde zaterdag naar een overwinning in de topper tegen Juventus, maar opnieuw moest een verlies worden verwerkt. De ploeg van Wesley Sneijder, en ook Luc Castaignos, behaalde slechts acht punten in negen wedstrijden. Trainer Claudio Ranieri hield gisteren na afloop van de wedstrijd de moed erin.

"Ik ben tevreden met deze prestatie", begon hij zijn positieve relaas. "We speelden tegen het team in vorm van de Serie A. Juventus maakte de kansen klinisch af, terwijl wij moeite hadden de balans te vinden in de wedstrijd."

Ranieri putte hoop uit de statistieken. "Ik heb vrijdag al gezegd dat we niet naar de ranglijst moeten kijken. Er zijn nog 84 punten te winnen. Ter vergelijking, AC Milan won vorig jaar de competitie met 82 punten", motiveert de Italiaanse coach, die het vooralsnog echter niet veel beter doet dan zijn ontslagen voorganger Gian Piero Gasperini.

Het verschil tussen Juventus en Inter op de ranglijst is opgelopen tot elf punten. Volgens Ranieri was gisteren geen groot verschil te merken en dat deed hem goed. "Ik zag een team dat niet goed in vorm is, maar Juventus wel veel tegenstand kon bieden. Dat is een goed teken. Ik zag geen groot verschil tussen deze twee teams, dus ik maak me geen grote zorgen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen