Ulderink ziet De Treffers als 'gouden kans'

25 oktober 2011, 14:50   Bijgewerkt: 25 oktober 2011, 14:56

De Graafschap-trainer Andries Ulderink rekent zich in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen De Treffers al voorzichtig rijk. Hij vindt dat zijn elftal moet winnen en kijkt zelfs al voorzichtig verder, naar de kwartfinale van het nationale bekertoernooi.

"Bij de loting heb ik al gezegd dat dit een gouden kans is om bij de laatste zestien te komen. Als je dan ook nog eens een thuiswedstrijd loot, dan ben je wederom kansrijk en kan het zomaar zijn dat je bij de laatste acht zit. Maar dan kijk ik natuurlijk wel erg ver vooruit", zegt de trainer van de Superboeren op de website van zijn club.

In tegenstelling tot een aantal andere eredivisieclubs gaat De Graafschap niet met een B-elftal spelen. "We gaan spelen met onze sterkst mogelijke opstelling. We willen niks aan het toeval overlaten. Het resultaat van is van groot belang. Het leeft erg in de groep. Natuurlijk willen we eerst wegens het sportieve aspect verder komen in de beker, maar als je thuis loot en een vol stadion trekt, is dat financieel ook aantrekkelijk. Daarnaast is het goed voor de uitstraling van de club", weet hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen